Βίκυ Καρατζόγλου “Σ’ αγαπάω και σε θέλω” | Video Premiere

0

Η Βίκυ Καρατζόγλου υποδέχεται το καλοκαίρι με το νέο τραγούδι που της χάρισε ο Κώστας Λειβαδάς με τίτλο «Σ’ αγαπάω και σε θέλω». Δροσερό, φρέσκο και ανάλαφρο, το «Σ’ αγαπάω και σε θέλω» μιλάει για το μεγαλύτερο και πιο βαθύ συναίσθημα. Την αγάπη, που όσο και να μοιάζει πολύπλοκη και δύσκολη, είναι το πιο απλό και ξεκάθαρο συναίσθημα των ανθρώπων.

Στα «20 χρόνια δρόμου» του, ο Κώστας Λειβαδάς μάς χαρίζει πάντα μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες αλλά κυρίως τραγούδια που αγαπάμε όλοι. Η Βίκυ Καρατζόγλου ταυτόχρονα, βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική της καλλιτεχνική περίοδο με σπουδαίες συνεργασίες (Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας) και ενδιαφέρουσες συμμετοχές, ενώ τα πρόσφατα singles της «Γιατί» και «Πριν από σένα» έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα τόσο από το ραδιοφωνικό κοινό όσο και στα live της.

Και κάπου εκεί, έρχεται η συνάντηση του Κώστα και της Βίκυς στο τραγούδι «Σ’ αγαπάω και σε θέλω» ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους και μέσα από live εμφανίσεις που τους έδεσαν μεταξύ τους και τις χάρηκαν πολύ!  Ένα τραγούδι που θα μας γεμίσει φως!

Στο video clip που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Μαλτέζος, συμμετέχουν φιλικά οι σπουδαίοι ηθοποιοί Ιωάννης Καπελέρης και Σίσση Τουμάση.

  • Ο Κώστας Λειβαδάς γράφει για το τραγούδι:

Υπάρχουν πρόσωπα, που ήταν πλασμένα το ένα για το άλλο.
Πρόσωπα που ήταν «καταδικασμένα» να αγαπηθούν…
Υπάρχουν και πρόσωπα που η παράφορη έλξη μεταξύ τους, τα δένει πέρα από κάθε εμφανή λογική, προξενώντας στη ζωή τους μια μεγάλη αναστάτωση…
Υπάρχει και η πιθανότητα, μια στο εκατομμύριο, αυτές οι δύο συνθήκες να συνυπάρξουν και τότε είναι που αρχίζει ένα μεγάλο και δυνατό μπέρδεμα, ένα ευλογημένο μυστήριο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή!
Αυτά τα μεγάλα θαύματα, αυτή την ομολογία των αισθημάτων μας γεμάτη καθοριστικό φως, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, με την ευχή για χαρές και όνειρα που αντέχουν και πάθος που καταφέρνει να εξελιχθεί, χωρίς να χάσει στιγμή τη φλόγα του!

Καλό καλοκαίρι!

Κώστας Λειβαδάς