Βάιος Τσιάρας ¨Ψέματα λέω¨ (Νέο τραγούδι)

0
SHARE

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια, γεμάτη ενθουσιασμό και μεράκι, έφτασε η ώρα ένας από τους πλέον ανερχόμενους εκπροσώπους του νέου «αίματος» του μοντέρνου λαϊκού τραγουδιού, να δώσει δυναμικά το παρόν και το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα! Ο Βάιος Τσιάρας ήρθε, για να μείνει και μας συστήνεται με ένα κομμάτι που, σε ..αντίθεση με τον τίτλο του, επαληθεύει απόλυτα τις μέχρι τώρα εξαιρετικές κριτικές και την αξιοσημείωτη αποδοχή του κόσμου!

Το ¨Ψέματα λέω¨, αποτελεί τον προάγγελο της πρώτης δισκογραφικής του δουλειάς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ενδεικτικό του πολύπλευρου ταλέντου του είναι το γεγονός, πως στο συγκεκριμένο τραγούδι εκτός από την ερμηνεία, ο ίδιος υπογράφει επίσης τη σύνθεση και τους στίχους.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, που μιλάει για την αγάπη, το χωρισμό και για τα εκρηκτικά συναισθήματα, που γεννιούνται από αυτή την αλληλουχία καταστάσεων… Το ¨Ψέματα λέω¨ μας δίνει μια γεύση από τη μάχη του μυαλού και της καρδιάς, που όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε βιώσει στην ..αρένα του έρωτα!

Την ενορχήστρωση και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λιόλιος, καθώς επίσης τη μίξη και το mastering.