Βάιος Μαργαρίτης “Στου Τσιτσάνη την Ελλάς” | Single Premiere

0
SHARE

Με καταγωγή από μουσική οικογένεια, ο Βάιος Μαργαρίτης μεγάλωσε αγαπώντας το ελληνικό τραγούδι, και το αποδεικνύει. Σήμερα παρουσιάζει το νέο του single, “Στου Τσιτσάνη την Ελλάς“, σε στίχους και ερμηνεία του ιδίου και μουσική του Δημήτρη Κορδατζή.

Με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, σε συνδυασμό με την άρτια ενορχήστρωση, ο τραγουδιστής τιμά την «παλαιά σχολή» και δίνει στο λαϊκό τραγούδι την βαρύτητα που του αξίζει.

Με το νέο του τραγούδι ο Βάιος Μαργαρίτης, μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, εκτοξεύει το κέφι στα ύψη, προστάζει ζεμπεκιές και τσιφτετέλια, και μας ταξιδεύει στις «χρυσές εποχές» της Ελλάδας που οι πίστες έπαιρναν φωτιά και έσβηναν με βροχή από γαρύφαλλα!

Λίγα λόγια για τον Βάιο Μαργαρίτη

Ο Βάιος Μαργαρίτης γεννήθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι ο μικρότερος αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη.

Ασχολείται από μικρή ηλικία με το λαϊκό τραγούδι, έχοντας στα ακούσματα του όλους τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική το 1982 και μέχρι σήμερα μετράει οκτώ δίσκους στο ενεργητικό του: Δεν γίνεται δεν γίνεται, Φίλοι κι αγάπες, Τη θυμάμαι, Βρήκα τον έρωτα, Ο χωρισμένος, Χορέψτε Ελληνικά, Φαρμάκια και ξενύχτια, και τέλος, Έχω ρεφάρει.

Η συνεργασία του με την Final Touch ξεκινά με το single “Στου Τσιτσάνη την Ελλάς”.