Αυγή Κούτουλα “Παζλ” | Νέο άλμπουμ

  0
  SHARE

  Το Παζλ της Αυγής Κούτουλα είναι εδώ και μας καλεί όλους μας να ενώσουμε τα κομμάτια του.

  Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από την Protasis Music η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της τραγουδοποιού Αυγής Κούτουλα με επτά τραγούδια σε στίχους και μουσική δική της .

  Το πρώτο της αυτό δισκογραφικό εγχείρημα ενισχύει ο Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύοντας μαζί με την Αυγή ένα από τα κομμάτια του δίσκου με τίτλο “Του έρωτα“.

  Track list:

  1. Παζλ
  2. Σου φυλάω δυο λέξεις
  3. Bάλε κρασί
  4. Tου έρωτα  συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός
  5. Mόνο για λίγο
  6. Mείνε κοντά μου
  7. Aν με ρωτούσες

  Οι ενορχηστρώσεις έγιναν από τον Κωνσταντίνο Καλατζή και την Αυγή Κούτουλα. Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Καλατζή και τον Κώστα Ανετάκη, εκτός από το τραγούδι “Μόνο για λίγο” που ενορχηστρώθηκε από τον Άρη Βλάχο και ηχογραφήθηκε από τον Τάκη Αργυρίου στο Στούντιο 111.

  «Το Παζλ είναι ένα ταξίδι σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό που απορρέει από διαφορετικές μουσικές επιρροές και την αγάπη μου για τη μουσική γενικότερα αλλά και το καλό τραγούδι. Το ντουέτο-για παράδειγμα- με τον αγαπημένο μου Παντελή Θαλασσινό είναι το μόνο κομμάτι του Παζλ, με παραδοσιακό ηχόχρωμα, γιατί οφείλουμε να μην ξεχνάμε την πλούσια μουσική μας παράδοση ό,τι κι αν τραγουδάμε, ό,τι κι αν γράφουμε… Το Παζλ ταξιδεύει κοντά σας και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενώσουμε μαζί τα κομμάτια του!

  Καλή σας ακρόαση…»

  Αυγή

  Ακούστε το ντουέτο της Αυγής και του Παντελή Θαλασσινού με τίτλο “Του έρωτα”.

  Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου “Παζλ”