Αντώνης Φωκάς: Το νέο του τραγούδι ενάντια στον κορωνοϊό για το πώς «Ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ»

0

Με ένα τραγούδι-έκπληξη, που «καταπολεμάει» τον κορωνοϊό, επιστρέφει δισκογραφικά ο Αντώνης Φωκάς, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και το μαζί, είναι το καλύτερο μουσικό «αντίδοτο» στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

Έχοντας ξεχωρίσει με την χαρακτηριστική λαϊκή χροιά της φωνής του μέσα από το X-Factor το 2016, αλλά και τις μετέπειτα σημαντικές καλλιτεχνικές του συνεργασίες, ο Αντώνης Φωκάς, δέχτηκε το «βάπτισμα» της επιτυχίας, του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού, που υπογράφει και την διεύθυνση παραγωγή του νέου του τραγουδιού, με τίτλο «Ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ», που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Heat The Label, θυγατρική της Siganos Music.

Σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και του Αντώνη Φωκά, στίχους των Χριστόδουλου Σιγανού, Valentino, Ρούλη Μακρίδη, Αντώνη Φωκά και σε ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού με τον Γιάννη Ιερεμία, σε ένα απογειωτικό mix από τον George Reisopoulos, το «Ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ», σε ξεσηκώνει με τον ρυθμό του, αλλά και το ελπιδοφόρο μήνυμά του, για το πώς θα το ξεπεράσουμε όλο αυτό.

«Mαζί πετάμε, στα αστέρια πάμε, και ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ» ερμηνεύει ο Αντώνης Φωκάς, που αποτελεί αναμφισβήτητα το νέο ελπιδοφόρο «αίμα» της πενταγράμμου.

Πάρτε μία πρώτη μουσική «γεύση» από το «Ξεπερνάμε τον…ΓΑΜΩ-ΙΟ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Heat The Label.

Previous articleEυτυχία Μητρίτσα “Το πρώτο βλέμμα” | Νέο άλμπουμ
Next articleΗ μουσικοσυνθέτης & βιτρουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια συμμετέχει μαζί με άλλους διεθνείς καλλιτέχνες στο We Are 1 World.