Αντώνης Οικονόμου «Η καλή μουσική είναι μία. Για τον καθένα βέβαια αυτό είναι διαφορετικό»

0
SHARE

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αντώνη Οικονόμου με τίτλο Λευκό χαρτί κυκλοφόρησε και περιέχει 5 νέα τραγούδια με την υπογραφή της Λίας Βίσση και Χρήστου Νικολόπουλου στη μουσική και των Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένης Ξένου στους στίχους.

  • Πως αγκαλιάζει ο κόσμος την νέα δισκογραφική σου δουλειά με τίτλο ‘’Λευκό χαρτί’’;

Leuko Xarti-AtWorkMε αγάπη και είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό είναι το πιο σημαντικό και το πιο ουσιαστικό στη δουλειά μας. Το να αρέσει αυτό που κάνεις στον κόσμο. Χωρίς την υποστήριξη του κόσμου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει  από τα πρώτα μου βήματα και συνεχίζει να είναι κοντά μου.

  • Πες μας λίγα λόγια για τους συντελεστές ;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν, έχει κυκλοφορήσει από την Αυλός Records περιέχει 5 νέα τραγούδια με την υπογραφή της Λίας Βίσση και Χρήστου Νικολόπουλου στη μουσική και των Βίκυς Γεροθόδωρου, Βαγγέλη Ζιλέλη και Ελένης Ξένου στους στίχους.

  • Τι πιστεύεις χρειάζεται για να πετύχει κάποιος στο χώρο αυτό;

Πρέπει να ξεκινήσει με το στοιχείο, να είναι εντάξει άνθρωπος, να έχει μέσα του την φλόγα,να το κάνει με αγάπη και μεράκι.Θέλει συνέχεια δουλειά και προσπάθεια.

  • Τι σημαίνει η μουσική για εσένα;

Τα σύνορα για να φτάσεις στο ταξίδι που πάντα ονειρεύεσαι. Τα ανοιχτά σύνορα που δεν διαχωρίζουν τον κόσμο.

  • Διαχωρίζεις τα μουσικά είδη ή η μουσική είναι μία για σένα;

Η καλή μουσική είναι μία. Για τον καθένα βέβαια αυτό είναι διαφορετικό. Η καλή μουσική είναι αυτή που πηγάζει από καλλιτεχνική ανάγκη, άσχετα αν πετύχει ή όχι.

  • Αν θα γύρναγες το χρόνο πίσω τι θ’ άλλαζες;

Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία είδα πως δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα και πως οι αγώνες κερδίζονται με μάχες. Σημασία έχει να δίνεις τη μάχη σου και να βγαίνεις νικητής.

  • Πως σε έχει επηρεάσει ως άνθρωπο η κρίση που ζούμε;

 Όχι ιδιαίτερα. Έχω μάθει από παιδί να ζω σε ένα αυτοπροστατευόμενο περιβάλλον μέσα στο κεφάλι μου. Και τα πράγματα που έχουν αξία για μένα είναι αδύνατο να επηρεαστούν από τέτοιους παράγοντες. Είμαστε όλοι αυτό που είμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε. Ζούμε ό,τι είναι να ζήσουμε, ασχέτων συγκυριών.

  • Έχεις κάνει σπουδαίες συνεργασίες, τι έχεις αποκομίσει;

Αγάπη και έντονα συναισθήματα όλων των ποιοτήτων. Έχω κάνει συνεργασίες που απέδωσαν πολλά και άλλες που έμειναν κάπου στη μέση. Όλες όμως ήταν σπουδαίες εμπειρίες.

  • Τι θέλεις να πείς κλείνοντας;


Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε έμπνευση σε ό, τι κάνουμε!
“Μεγάλα λόγια”

“Δε σου μιλώ για τα παλιά”