Αντώνης Βάμβουκας & Νυχτοβάτες στη σκηνή του πολυχώρου Βαβέλ

0
SHARE

Μια μοναδική μουσική βραδιά υπόσχεται ο τραγουδοποιός Αντώνης Βάμβουκας ξανασμίγοντας με τους Νυχτοβάτες στη σκηνή του πολυχώρου Βαβέλ στο Μαρούσι την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 21.00.

Μαζί του οι Γιάννης Νικολάου, Νικόλας Αδέσποτος, Μιχάλης Κακέπης και Πένυ Σκάρου, σε ένα πρόγραμμα τόσο με γνωστές δημιουργίες του Αντώνη Βάμβουκα όσο και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Συμμετέχουν επίσης: Χριστίνα Γκόλια, Αγαμέμνων, Θέλμα Καραγιάννη, Ανδρέας Παππάς, Νίκος Ξαρχάκος, Μαρία Κωσταράκη, Δημήτρης Δημητριάδης ( Pixel ), Αντώνης Αθανασίου.
Τη συναυλία πλαισιώνουν οι μουσικοί Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος (κιθάρα), Σπύρος Βαρδακαστάνης (μπάσο) και Νεκτάριος Βασιλείου (τύμπανα).

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο σύλλογο «Πίστη», με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ο Αντώνης Βάμβουκας ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από το συγκρότημα Νυχτοβάτες στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Κρήτη. Μέσα στη δεκαετία του ’90 περισσότεροι από τριάντα νέοι μουσικοί συνεργάστηκαν με το συγκρότημα σε ζωντανές εμφανίσεις. 
 Ο Αντώνης Βάμβουκας, με τους Νυχτοβάτες, έχει διακριθεί σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς, τη Μουσική Άμιλλα το 2011 και στο Panda Band Contest το 2012. 
 Το τραγούδι του «Μια Σιωπή» κυκλοφόρησε για τρίτη φορά, στο cd της Ertopen «Μαζί για τη νίκη».

Τον Απρίλη του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τραγούδια δικά του και των Νυχτοβατών, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο “Απόψε κάνει κρύο“.

Βαβέλ
Βασ. Σοφίας 87 Μαρούσι
Ώρα έναρξης 21.00
Είσοδος 8 ευρώ
Τηλ:215 5252982