Αντιγόνη Κατσούρη “Ειρήνη” | Νέο άλμπουμ

  0

  Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, πιανίστα και μουσικοσυνθέτης Αντιγόνη Κατσούρη, έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά της συμβατικής δισκογραφίας με το τελευταίο της CD Ειρήνη.

  ‘Ενα CD που πήρε τον τίτλο του από το ομώνυμο τραγούδι/ ντουέτο, που αναφέρεται με συγκλονιστικό τρόπο στην ειρήνη και στον πόλεμο, και το οποίο ερμηνεύει μοναδικά η ίδια μαζί με τον γνωστό Ιρανό μουσικό Davood Moohamadi, με τον οποίο έχουν γράψει αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους στα Ελληνικά και Ιρανικά.

  Γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία και την καλλιτεχνική της δράση ενάντια στην βία και στην αδικία, η Αντιγόνη Κατσούρη παρουσιάζεται ανανεωμένη και δυναμική μέσα από αυτό το CD που περιλαμβάνει 15 αξιόλογα τραγούδια, μεταξύ των οποίων η “Αδεια Σιωπή” (τραγούδι κατά του bullying/σχολικού εκφοβισμού), το “Κατάρες δεν μας πιάνουν” (τραγούδι κατά των προλήψεων) κ.α.

  Η ίδια έχει γράψει μουσική ή στίχους στα περισσότερα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο CD αυτό, ενώ έχουν γράψει τραγούδια για εκείνη και άλλοι αξιόλογοι συνθέτες/στιχουργοί, όπως ο Βασίλης Καζούλλης, με τον οποίο ερμηνεύουν το ατμοσφαιρικό ντουέτο “Το παλιό μου Αλφαβητάρι“, ο Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) με τον οποίο ερμηνεύουν το “Α ρε πατέρα“, ο Άρης Κλεισούρας, η Βιλελμίνη Κατσή, ο Γιώργος Κωνσταντινάρας, ο Παναγιώτης Κελάνδριας, η Ερασμία Παπαδάκη, η Ειρήνη Κατσούρη κ.α.

  Το CD αποτελεί εξαιρετική και σπάνια παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα, με πάνω από 30 δεξιοτέχνες μουσικούς να πλαισιώνουν τις λεπτοδουλεμένες ενορχηστρώσεις.

  Το πρώτο τραγούδι του CD που κυκλοφορεί σε επίσημο βιντεοκλίπ, γυρισμένο από τον Μενέλαο Συκοβέλη στην γενέτειρα της Αντιγόνης, τα Ιωάννινα και τα όμορφα Ζαγοροχώρια, είναι το τραγούδι “Έρωτά μου“.

  Ένα τραγούδι γεμάτο βάθος και ρομαντισμό, το οποίο η Αντιγόνη αποδίδει με μοναδική εκφραστική δύναμη και με μια εσωτερική ενέργεια που όπως πάντα καθηλώνει τις καρδιές από το πρώτο άκουσμα!

  Ακούστε ολόκληρο το album Ειρήνη.

  O νέος δίσκος «Ειρήνη» της Αντιγόνης Κατσούρη κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment Greece.

  Previous articleΑνδρέας Παπαδήμας ”Πρωινό αντίο” | Νέο τραγούδι
  Next articleΆννα Βίσση “Φλεγόμενος τροχός” | Video Premiere