Ανδρέας Καρδής ‘Έλα φως μου” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Ο Ανδρέας Καρδής, μετά την πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία με τίτλο «Τα πάντα εγώ», επιστρέφει με ολοκαίνουριο single!

Το τραγούδι “Έλα φως μου“, σε μουσική και στίχους του Θεόδωρου Βουλγαράκη, είναι ένα τραγούδι διαφορετικό, ποιοτικό, με προσεγμένη και πρωτότυπη ενορχήστρωση!

Ήχοι “κλασσικοί” του ελληνικού τραγουδιού παντρεύονται με μοντέρνα ηλεκτρονικά στοιχεία και δημιουργούν έναν πολυμορφικό ήχο που πλαισιώνεται από την συναισθηματική ερμηνεία του Ανδρέα Καρδή.

Άλλο ένα τρυφερό και μελωδικό τραγούδι με ευαίσθητο, ερωτικό στίχο, που φέρει το προσωπικό στίγμα του ερμηνευτή του.  Tην ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Ρήγας Μπογδάνης, και η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο στούντιο ARK.

Η ηχοληψία, μίξη και mastering φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Κυνηγόπουλου. Tην επιμέλεια του artwork ανέλαβε η Alterna Music.


Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Ανδρέας Καρδής ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από εννέα ετών, παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα (μπουζούκι, κιθάρα, μπαγλαμά, τζουρά).

Την τελευταία πενταετία συμμετέχει σε μουσικά σχήματα ως τραγουδιστήςαλλά και ως οργανοπαίχτης, κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Νάουσας, της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης, ενώ παράλληλα σπουδάζει.

Για ένα χρόνο εργάστηκε ως τραγουδιστής και δεξιοτέχνης μπουζουκιού σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία.

Από το 2015 παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο επαγγελματικό τμήμα φωνητικής και ορθοφωνίας της Alterna Music και συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία ως μουσικός και ερμηνευτής.

Το πρώτο του τραγούδι «Τα πάντα εγώ» κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο από τη Final Touch. Σήμερα παρουσιάζει το δεύτερο single του με τίτλο “Έλα φως μου”. Και τα δύο του τραγούδια υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο ταλαντούχος Θεόδωρος Βουλγαράκης.