Αναστάσιος Ράμμος: Γνωρίστε τον νέο winner του Jumping Fish της Cosmote

0
SHARE

Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι του “Όλα τα μυστικά“, είναι ο νέος Καλλιτέχνης του Τριμήνου μέσα από το διαγωνισμό του JumpingFish.gr, το portal που αναλαμβάνει την ανάδειξη πραγματικά φρέσκων ταλέντων από την εγχώρια μουσική σκηνή!

Τον Αναστάση, πρότειναν οι Playmen στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote και αναδείχτηκε μέσα από την online ψηφοφορία του κοινού νικητής με το “Όλα τα μυστικά” να είναι το νέο Jumping Fish Song!

Σε μουσική και στίχους του ίδιου, ο Αναστάσης έγραψε το “Όλα τα μυστικά” σκεπτόμενος το εξής: “σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε, είτε καλή είτε κακή, ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί είμαστε και από που ξεκινήσαμε”.

Το επίσημο music video για το “Όλα τα μυστικά” θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες από την Panik Records.

Ακούστε το νέο τραγούδι μέσα από το επίσημο Jumping Fish profile του Αναστάσιου Ράμμου!

Λίγα λόγια για τον Αναστάσιο Ράμμο

Ο Αναστάσης Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια. Μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια της Panik Records, όταν τον ανακάλυψαν μέσα από videos που αναρτούσε στο προσωπικό του YouTube account όπου ερμήνευε στην κιθάρα του δικά του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Έχει κυκλοφορήσει τρία επίσημα single, το πρώτο του τραγούδι σε μουσική & στίχους του ίδιου «Να Αγαπάς», ένα ντουέτο με τον παρουσιαστή και tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη στο τραγούδι «Ταξιδιώτης» (ένα pop rock τραγούδι που φτιάχτηκε από τους δύο καλλιτέχνες με σκοπό να εμπνεύσει τους ακροατές να μην ξεχάσουν τις αξίες και τα ιδανικά τους), και το τραγούδι “Όλα στιγμές (Φάλαινες)” το οποίο ο ίδιος έγραψε για να μας υπενθυμίσει πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από ‘στιγμές’… Το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του, που προτείνουν οι Playmen για να γίνει το νέα Jumping Fish Song, είναι το “Όλα τα μυστικά”  σε μουσική και στίχους του Αναστάση.

Βασικό χαρακτηριστικό του 25χρονου είναι να ανακατεύει διαφορετικά μουσικά είδη στο δικό του «μουσικό blender» και να φτιάχνει το δικό του good feeling ήχο με στοιχεία rockabilly, groovy rock and roll, pop rock και ποιος ξέρει τι άλλο…