Αναστάσιος Ράμμος & Γιώργος Μαυρίδης “Ταξιδιώτης” | Video Premiere

0
SHARE

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια της Panik Records, συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την αυθεντική σκηνική του παρουσία και την πηγαία τρέλα και θετική του ενέργεια.

Η συνεργασία στο τραγούδι “Ταξιδιώτης“, προέκυψε μέσα από μία δυνατή φιλία που συνδέει τον Αναστάση και τον Γιώργο. Με κοινό παρονομαστή το πάθος τους για τα tattoo, ο Αναστάσης γνωρίστηκε με τον Γιώργο μέσω του κοινού τους φίλου Κώστα Μπαρώνη, γνωστός και ως Proki, από τους καλύτερους έλληνες tattoo artists και ιδιοκτήτης και του Proki Tattoo Studio σε Αθήνα και Κύπρο.

Η ιδέα για το τραγούδι “Ταξιδιώτης” προέκυψε όταν ο Αναστάσης πρότεινε στον Γιώργο να μετατρέψει σε στίχους κάποια από τα κείμενα του, σε μουσική του Αναστάση Ράμμου και του ArVa, ενώ στους στίχους συμμετέχει και ο Παντελής Κυραμαργιός (Μελιsses). Την παραγωγή υπογράφουν οι DVF (Digi, Vanderwilt, Funkyfly).

Το μήνυμα που ο Αναστάσης και ο Γιώργος εύχονται να μεταφέρουν στον κόσμο μέσα από αυτό το τραγούδι είναι ένα: «Μην προδώσεις ποτέ τα ιδανικά σου!».

Το “Ταξιδιώτης” οπτικοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Μαυρίδη.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.  Απολαύστε το!