Αλκμήνη Χατζηγιάννη “Θυμώνω” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Η εκρηκτική Αλκμήνη Χατζηγιάννη έρχεται με φόρα και μας μεταδίδει το μπρίο της μ’ ένα ανεβαστικό τραγούδι που μας φέρνει πιο κοντά το καλοκαίρι!

Η Αλκμήνη Χατζηγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όπου ασχολήθηκε πρώτη φορά με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς σπούδασε κλασικό μπαλέτο, παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική.

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα Mystique και ήταν η «πρώτη» φωνή στο mega-hit “Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι“, σε συνεργασία με τους NEΒMA, το οποίο παρέμεινε στα ελληνικά charts για πάνω από ενάμισι χρόνο και ακούγεται ακόμα στα ραδιόφωνα.

Μετρά σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτη Γονίδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Χρήστος Μενιδιάτης κ.α.

Η δυναμική Αλκμήνη αυτή την περίοδο, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο Υπόγειον 22 που κερδίζει τις εντυπώσεις του κόσμου, την απολαμβάνουμε και στην εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή «Ραντεβού στα Τυφλά» στο Star!

Κυκλοφορεί από τη Spicy.


Στίχοι:
Νόμιζα πως θα τ’αντέξω κι έφυγα
έτσι απλά για να γλιτώσω ξέφυγα
όμως το ‘χω μετανιώσει
όσο κι αν μ’έχει πληγώσει
θέλω να γυρίσω πίσω
κι ότι έκανε να σβήσω.

Και όταν σ’έχει αγκαλιά
εγώ θυμώνω
Όταν σου δίνει τα φιλιά
εγώ στραβώνω
μα πώς μπορείς να ακουμπάς
δυο χέρια ξένα;
Αφού το ξέρω αγαπάς,
τρελά εμένα.

Είπα ότι θα ξεχάσω, βιάστηκα
αποστάσεις να κρατήσω διάλεξα
όμως το ‘χω μετανιώσει
όσο κι αν μ’έχει πληγώσει
θέλω να γυρίσω πίσω
κι ότι έκανε να σβήσω.
Έρχομαι έρχομαι… να σου μιλήσω εύχομαι
ζηλεύω το παραδέχομαι
με φόρα έρχομαι.