Το δέκατο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Νίκου Βέρτη είναι γεγονός!

Ήδη δύο μεγάλες επιτυχίες, το “Όνειρο ήσουν” και το “Κοντά σου“,  έχουν κερδίσει το κοινό και το ολοκαίνουριο single “Θα μετανιώσεις” έχει σκαρφαλώσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε υψηλή θέση στα charts.

O Νίκος Βέρτης παρουσιάζει 11 νέα τραγούδια που δημιούργησε τη μουσική τους ο ίδιος, και υπογράφει και τους στίχους στο τραγούδι “Να ‘ξερες“, ενώ τους στίχους των υπολοίπων τραγουδιών έχουν γράψει οι καταξιωμένοι Γιώργος Τσοπάνης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βασίλης Δήμας και Όλγα Βλαχοπούλου.

Το δέκατο άλμπουμ στη μουσική πορεία του Νίκου Βέρτη σηματοδοτεί μια νέα εποχή και μια νέα αρχή του καλλιτέχνη με την Heaven Music!

Track list:
01. Όνειρο
02. Ψέματα
03. Κοντά σου
04. Θα μετανιώσεις
05. Πότε θα σε δω
06. Να’ ξέρες
07. Μπράβο μας
08. Που με πας
09. Φοβάμαι για σένα
10. Μην αργείς
11.  Αν θυμάσαι

Όνειρο

Ψέματα

Κοντά σου

Πότε θα σε δω

Να ‘ξερες

Μπράβο μας

Που με πας

Φοβάμαι για σένα

Μην αργείς

Αν θυμάσαι

REVIEW OVERVIEW
Μουσική
Στίχοι
Εξώφυλλο
Τιμή
Previous articleΝίκος Οικονομόπουλος “Αν πονάς” | Video premiere
Next articleΑντώνης Ρέμος “Όλα περνούν” | Single Premiere
%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%ac%ce%bb%ce%bcΟ Νίκος Βέρτης δεν σταματάει ποτέ να μας ξαφνιάζει με την δημιουργικότητα του και την διάθεση του να πειραματιστεί μουσικά, διασχίζοντας νέα μουσικά μονοπάτια μένοντας όμως παράλληλα πιστός στους λαϊκούς μουσικούς δρόμους το οποίους ακολουθεί διαχρονικά.