Ακούστε το ολοκαίνουριο άλμπουμ των Pet Shop Boys “Super”

  0
  SHARE

  Οι Pet Shop Boys κυκλοφόρησαν το 13°  στούντιο άλμπουμ τους Super και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

  Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο και το Βερολίνο, ενώ η παραγωγή και η μίξη έγινε από τον Stuart Price στο Los Angeles. Περιέχει 12 νέες συνθέσεις από το δίδυμο Tennant/Lowe, εκ των οποίων έρχεται και το single “The Pop Kids”. Το Super θα είναι διαθέσιμο σε CD, βινύλιο και ψηφιακά.

  Το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει από αυτό το άλμπουμ είναι το “The Pop Kids”, ένα κλασσικό Pet Shop Boys anthem το οποίο θυμίζει την Club σκηνή του Λονδίνου της δεκαετίας του 90.

  Track listing “Super”:

  1. Happiness
  2. The Pop Kids
  3. Twenty-something
  4. Groovy
  5. The dictator decides
  6. Pazzo!
  7. Inner sanctum
  8. Undertow
  9. Sad robot world
  10. Say it to me
  11. Burn
  12. Into thin air

  Οι Pet Shop Boys επίσης, θα δώσουν τέσσερεις συναυλίες στο Royal Opera House του Λονδίνου, στις 20, 21, 22, 23 Ιουλίου. Αυτές οι συναυλίες θα έχουν τίτλο Inner Sanctum και θα είναι οι μοναδικές που θα παρουσιάσουν ένα Pet Shop Boys show με τη σκηνογραφική επιμέλεια του μόνιμου συνεργάτη τους Es Devlin και τις χορογραφίες έχει κάνει η Lynne Page.

  Οι Pet Shop Boys δήλωσαν σήμερα: « Ήταν φανταστικό που βρεθήκαμε ξανά στο στούντιο με τον Stuart Price, συνεχίζοντας αυτό που είχαμε κάνει με το “Electric” και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα».