Ακούστε τους The Pixels σε μια εντυπωσιακή acoustic jazz διασκευή

0
SHARE

Οι The Pixels επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο με το νέο τους βιντεοκλίπ, στο οποίο μας παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και πολύ εντυπωσιακή acoustic jazz διασκευή της γνωστής επιτυχίας του Michael Jacskon, “Billie Jean” σε σκηνοθεσία του ‘Οθωνα Ηλιάδη και ενορχήστρωση/μίξη του Γιώργου Αγκόπη.

Κυριαρχούν έντονα τα μπλούζ και τζάζ στοιχεία στις διασκευές τους, κάτι που εκφράζει γενικότερα το ύφος του συγκροτήματος ενω πρόσφατα έχουν προστεθεί νέα μέλη στη σύνθεση τους.

Οι The Pixels ετοιμάζονται για την νέα σεζόν, στα σχέδια τους ειναι η ηχογράφιση του 2ου single τους έπειτα απο την διαδυκτιακή κυκλοφορία του “Understand”, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο το κοινό τους και φυσικά αναμένουμε να τους απολαύσουμε live το φθινόπωρο στα stage της πόλης μας.

Λίγα λόγια για τους The Pixels

Οι The Pixels, είναι μία νεανική ακουστική μπάντα από την Θεσσαλονίκη που δημουργήθηκε το 2014. Βαθιά επηρεασμένοι από την Αμερικάνικη και Βρετανική Pop/Alternative Rock μουσική σκηνή οι Pixels φέρνουν κάτι νέο και διαφορετικό στα μουσικά δρώμενα της πόλης τους.

Αποτελείται απο 4 μέλη, τον Γιώτη Dort στην φωνή, τον Στόικο Σταύρο στην ακουστική κιθάρα/φωνητικά, τον Χρήστο Σακκά στο πιάνο και τον Ξενοφών Ζαφειρόπουλο στο καχόν.

Tο στύλ μουσικής που παίζουν είναι Pop / Alternative rock με έντονα στοιχεία blues and jazz, διασκευάζουν γνωστές επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών από τα 80’s μέχρι και σήμερα, ενώ γράφουν και παρουσιάζουν τα δικά τους κομμάτια. Πάντοτε ευρηματικοί και πρωτότυποι, συνεργάζονται κατά καιρούς με διάφορους μουσικούς, ενώ κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ενέργεια που μεταφέρουν στο κοινό.

Εμφανίζονται εδώ και 2,5 χρόνια ζωντανά σε stages της πόλης αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ παίρνουν μέρος σε Festivals και μουσικούς διαγωνισμούς με αποκορύφωμα την δεύτερη θέση στο μουσικό διαγωνισμό Cu On Stage by Vodafone.

Οι Coldplay, οι Bastille και οι BoyceΑvenue είναι μερικά από τα συγκροτήματα που έχουν επιρρεαστεί ενώ το ρεπερτόριό τους αποτελείται και με εξίσου διάσημους καλλιτέχνες όπως τον Michael Jackson, Imagine Dragons, Kings of Leon, Amy Winehouse, Guns n’ Roses, Muse κλπ.

Περισσότερα νέα μπορείτε να παρακολουθήσετε στη σελίδα τους στο facebook.