Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου είναι μια πολυσύνθετη δημιουργός και εξαιρετική ερμηνεύτρια, που έχει στις αποσκευές της σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες και ένα επιτυχημένο προσωπικό album με τίτλο Ελεάννα Ζεγκίνογλου – Ένα ταξίδι που δεν έκανες ποτέ.

Το τραγούδι «Ήρθες μα δεν είχες τι να πεις» ερμηνεύει η ίδια, συνθέτει τη μουσική και έχει την τύχη να υπογράφει τους στίχους του ο καταξιωμένος στιχουργός Πόλυς Κυριάκου, με τον οποίο μοιράζεται και την παραγωγή του νέου δίσκου.

Υπάρχει η άποψη ότι στο τραγούδι έχουν όλα ειπωθεί, όμως υπάρχουν κάποιοι δημιουργοί, όπως ο Πόλυς Κυριάκου, που αφηγούνται καλύτερα από τους άλλους τις ιστορίες τους και πραγματεύονται το αιώνιο θέμα του έρωτα με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Το «Ήρθες μα δεν είχες τι να πεις», μιλά για τη ματαίωση και την απογοήτευση, από έναν έρωτα που δεν ευοδώθηκε και αδύναμος διέγραψε μια γρήγορη τροχιά, φωτίζοντας τη ζωή της ηρωίδας και έσβησε αφήνοντάς την στο σκοτάδι.

Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου συνθέτει και ερμηνεύει με δύναμη και ευαισθησία αποδίδοντας με γλαφυρότητα και λυρισμό την προσμονή, την ελπίδα και κατόπιν την διάψευση τους.
Η φωνή της ιδιαίτερη, και αναγνωρίσιμη διακρίνεται για το εύρος, την πλαστικότητα και το συναισθηματισμό της, διαθέτοντας όπως και η παρουσία της ένα αβίαστο και έντονο θεατρικό χαρακτήρα.

Η ερμηνεύτρια γίνεται η φωνή και η ηρωίδα του στιχουργού, την οποία ζωντανεύει κατά τη διάρκεια της ακρόασης με ζηλευτό και απέριττο τρόπο.

Η μουσική της Ελεάννας Ζεγκίνογλου, η οποία είναι εκτός των άλλων και εξαιρετική μουσικός, σέβεται τη μελωδία που εμπεριέχουν οι λέξεις και η εύστοχη ενορχήστρωση της δημιουργού συμβάλλει καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα, με τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Το τραγούδι “Ήρθες μα δεν είχες τι να πεις” αποτελεί προάγγελο της κυκλοφορίας του ολοκληρωμένου ψηφιακού της album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με τίτλο Φελλός.