Έφη Κοντού “Άσε με στο όνειρό μου” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Η Έφη Κοντού μας τραγουδά “Άσε με στο όνειρό μου” και επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία! Το νέο της τραγούδι με την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια αγαπημένη φωνή, μια ιδιαίτερη ερμηνεύτρια.

Με τη χαρακτηριστική βελούδινη χροιά της η Έφη Κοντού μας συστήνεται ξανά και μας καλεί να συνταξιδέψουμε στα όνειρα της. Η Έφη Κοντού μας πρωτοσυστήθηκε το 1989 με τον Τάκη Μουσαφίρη, αποτέλεσε την τελευταία μούσα του Γιώργου Ζαμπέτα, συνεργάστηκε με τους Γιάννη Πουλόπουλο, Δημήτρη Μητροπάνο, Πασχάλη Τερζή και παρά τη σημαντική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι, απείχε συνειδητά από το χώρο για αρκετά χρόνια.

Το νέο της τραγούδι “Άσε με στο όνειρό μου” που κυκλοφορεί στο τέλος Νοεμβρίου αποτελεί μια πολύ δυνατή πρόταση καθώς συνδυάζει το τανγκό με το καλό λαϊκό τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει ο δημιουργός δεκάδων μεγάλων επιτυχιών, Γιώργος Μουκίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε τους εξαιρετικούς Ζωή Τηγανούρια και Γρηγόρη Πετράκο, οι οποίοι συμμετείχαν στην ηχογράφηση στο ακορντεόν και στις κιθάρες αντίστοιχα. Την ενορχήστρωση και παραγωγή έχει κάνει ο γνωστός παραγωγός, Αντρέας Γιατράκος. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Sonar Music| Cobalt Music.