“Ένα Ευχαριστώ και μια συγνώμη” | Ο Θοδωρής Πανέλης επιστρέφει με ολοκαίνουριο single!

0

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Θοδωρής Πανέλης παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του.  Σε στίχους και μουσική του ιδίου, το «Ένα ευχαριστώ και μια συγνώμη» είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα που αποτελεί κατάθεση ψυχής!

Με τη συμμετοχή μιας αξιόλογης ομάδας συντελεστών, πρόκειται για ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ και να γίνει η νέα φθινοπωρινή επιτυχία!

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Τζίτζος, και συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Τζώρτζης (κιθάρες, βιολί), Χρήστος Μπουσδούκος (βιόλα), Βασιλική Χασάπη (φωνητικά) και Λεωνίδας Τζίτζος (πλήκτρα).

Το single συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip που σκηνοθετήθηκε από το Σίμωνα Πράσινο και τον Γιώργο Διάκο.  Το πλάνο ανοίγει με τον ερμηνευτή να στοχάζεται μόνος του σε μια παραλία, ενώ στη συνέχεια ξεδιπλώνεται στο μυαλό του ένα ερωτικό ταξίδι σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Συγνώμη θέλω να σου πω για ότι σε πίκρανε  Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ απ την καρδιά μου Γι αυτό το γέλιο σου που όλα μας τα γλύκανε Και που στα δύσκολα ήσουν πάντοτε κοντά μου

Μια ιδιαίτερη μελωδία με εκρηκτικά ξεσπάσματα, το τραγούδι «Ένα ευχαριστώ και μια συγνώμη» κατακλύζει το μυαλό μας με μνήμες και εικόνες από τα σκαμπανεβάσματα μιας σχέσης!

Η συνέχεια επί της οθόνης!