Ένα βράδυ με τους 15 50

0
SHARE

Έχουν περάσει έξι μήνες από τα τέλη Σεπτέμβρη που ξεκίνησαν οι 15 50 τις εμφανίσεις τους, στο γνωστό Bar της Γλυφάδας και είναι εντυπωσιακό το ότι, ενώ όλα τα μαγαζιά σιγά σιγά κλείνουν, έκλεισαν η αλλάζουν μουσικό σχήμα, το Bourbon ανακοίνωσε ότι θα πάει με το γνωστό ροκ συγκρότημα μέχρι τα μεσα Ιουνίου, όπου και θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και συναυλίες.

Η συνταγή (εν μέρει) απλή, ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί κάθε ακροατή, αστείρευτη αλληλένδετη ενέργεια μεταξύ μπάντας και κοινού, ένας ταλαντούχος και πολύ επικοινωνιακός frontman ο Μηνάς Τσίγκος, με δίδυμο στην πρώτη γραμμή την “φλεγόμενη”κιθάρα της πλέον εμβληματικής μορφής των 15 50 Ρουσσέτο Δημητρόγλου, έναν drummer (Χάρης Γρυπαίος) άξιο σχολιασμού καθώς εκτός από το ιδανικο ροκ παίξιμο του, κατέχει και τα ζηλευτά (ακόμα και από πολλούς τραγουδιστές) δευτέρα φωνητικά, τον Τάσσο Σταύρακα (ιδρυτικό μέλος)που ντύνει τον ήχο των 15 50 με τα πλήκτρα του.  Μαζι τους είναι και η Καλένα μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και πλέον “φιλαρακι” των 15 50, ολοκληρώνοντας έτσι ένα εκρηκτικό μίγμα που ανατινάζει τις βραδιές των πιστών φίλων της αθηναϊκής μπάντας που φέτος διανύει τον 21ο χρόνο…συνεχόμενων εμφανίσεων!

Το bourbon που αισίως κλείνει 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας εφέτος, έχει καθιερωθεί ως το καλύτερο και πιο γνωστό rock live bar της πόλης, με άψογη εξυπηρέτηση, ιδανικό περιβάλλον, πολύ προσεγμένο ηχο-φώτα και σοβαρές επιλογές συγκροτημάτων και καλλιτεχνών.

Ομως επικεφαλείς της όλης κατάστασης είναι οι αγαπημένοι μας 15 50 που μας προσκαλούν τις νυχτες του Σαββάτου να ‘’Ντυθούμε παιδιά‘’, να φορέσουμε το ‘’Παλιό μας παλτό’’ και να ζήσουμε μια Ροκ εμπειρία αφού όπως λένε και οι ίδιοι στο τραγούδι τους “πρόσφυγας”… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ!

Οι 15 50 κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες το γνωστό σε όλους “το παλιό μου παλτό” σε μια δίκη τους εκδοχή με τους δημιουργούς του Σάννυ Μπαλτζή και Λάκη Παπαδόπουλο να συμμετέχουν και στο βίντεο κλιπ της μπάντας!