Έλλη Πασπαλά, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Γεράσιμος Ευαγγελάτος “Μετανάστης στη γη” | Νέο τραγούδι

1

O Γιάννης Χριστοδουλόπουλος καλωσορίζει το φθινόπωρο με το νέο του τραγούδι “Μετανάστης στη γη” σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και την ιδιαίτερη φωνή της Έλλης Πασπαλά.

Το νέο του single είναι το επόμενο βήμα στην πορεία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια συνεργαζόμενος με διαφορετικούς και διακεκριμένους ερμηνευτές, όπως η Τάνια Τσανακλίδου, ο Μανώλης Λιδάκης, η Μαρίζα Ρίζου – μια σειρά παραγωγών που επιμελείται ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του label, Solo.

Ο “Μετανάστης στη γη” είναι η ιστορία της Άννας, μιας μετανάστριας στην Αθήνα, που ερμηνεύει συγκινητικά η Έλλη Πασπαλά. Αποτελεί μια ειλικρινή ματιά σε ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα της εποχής μας, το προσφυγικό/μεταναστευτικό, προσεγγίζοντας με ευαισθησία τη μετακίνηση πληθυσμών στη σύγχρονη εποχή.

Η Solo ευχαριστεί θερμά την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την ευγενική παραχώρηση των πλάνων από το αρχείο της, και την άδεια να συμπεριληφθούν στο video clip σκηνές από τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

Previous articleΕλίνα Νιάρου “Άραγε τι κάνεις” | Video Premiere
Next articleΒασίλης Παπαδόπουλος “Δεν πάει άλλο” | Νέο τραγούδι