Η καταξιωμένη συνθέτρια Πηγή Λυκούδη συνεχίζοντας το ταξίδι της με τα τραγούδια της σε ποίηση μεγάλων Ελλήνων ποιητών θα κάνει μία στάση στην Κηφισιά που τόσο αγαπά και με τον τρόπο της προσφέρει τόσα χρόνια στον πολιτισμό της.

Θα μας παρουσίαση τα πιο αγαπημένα τραγούδια, της μέχρι σήμερα πορείας της. Τραγούδια από μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών και νέων στιχουργών, που ξεχωρίζουν με την πέννα τους καθώς και τραγούδια από το νέο της άλμπουμ Εν ονόματι του χρόνου σε στίχους Φίλιππου Γράψα.

Έχοντας στην φαρέτρα της ευθύβολα βέλη τα μελοποιημένα ποιήματα των Γιάννη Ρίτσoυ, Γ.Δροσίνη, Νικηφόρου Βρεττάκου, Γιωσέφ Ελιγιά, Γεωργίου Σουρή, Ζαχαρία Παπαντωνίου, Μυρτιώτισσας, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μιχάλη Γκανά, Μιχάλη Μπουρμπούλη μαζί με τους στίχους των Νάνσυ Κανέλλη, Ξένιας Δικαίου, Γιάννη Π. Ιωαννίδη, Θανάση Σάλτα, Γιάννη Παπάνη, κ.α. προτείνει να αφεθούμε σε μία ξεχωριστή βραδυά, όπου το πάντρεμα μουσικής και ποίησης μέσα από την ματιά της αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.

Το όμορφο αυτό ταξίδι των παραπάνω αναφερόμενων ποιητών μας με μουσική της Πηγής Λυκούδη έχει ξεκινήσει με χαρακτηριστική επιτυχία από την Κωνσταντινούπολη. Η συναυλία δόθηκε στο Σισμανόγλειο Μέγαρο Κωνσταντινούπολης υπό την αιγίδα του εκεί Ελληνικού Προξενείου παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, συνεχίστηκε στο Βελιγράδι, στις Βρυξέλλες στην Σουηδία, Θεσσαλονίκη , ακολουθεί η Σπάρτη (Σαινοπούλειο Θέατρο), και συνεχίζεται …

Μαζί της οι εξαιρετικοί ερμηνευτές: Σπύρος Κλείσσας, Βικτωρία Ταγκούλη και η νέα γεμάτη συναίσθημα ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου.

Παίζουν οι σολίστες μουσικοί:

Αρετή Κοκκίνου κιθάρα-μαντολίνο
Γάσπαρης Μαμμάς Κλαρινέτο-σαξόφωνο
Γιώργος Γκίκας Κρουστά
Στο πιάνο η συνθέτρια.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα 20:30
Αίθριο δημαρχείου Κηφισιάς
Διονύσου & Μυρσίνης 24 Κηφισιά

Είσοδος Ελεύθερη