Έλενα Ιωάννου “Για μένα μόνο” | Single Premiere

0

Το όνομα της Έλενας Ιωάννου αναμένεται να συζητηθεί πολύ στο χώρο του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού!

Μια πραγματικά ξεχωριστή φωνή, βαθιά και αισθαντική, που κέρδισε τις εντυπώσεις από τα πρώτα της κιόλας μουσικά βήματα, ξεκινά τη συνεργασία της με την Final Touch παρουσιάζοντας το single “Για μένα μόνο“.

Σε στίχους της Ευγενίας Δρούζα, πρόκειται για ένα τραγούδι του Γιώργου Πολύζου, του συνθέτη που την ξεχώρισε και την πίστεψε από την πρώτη στιγμή που την άκουσε.

Το “Για μένα μόνο” είναι ένα κλασσικό λαϊκό τραγούδι με άρωμα γυναίκας, το οποίο αποδίδει άριστα η Έλενα Ιωάννου, με τον μελαγχολική της «εξομολόγηση» και την δυνατή της ερμηνεία.

Η ρετρό ενορχήστρωση του τραγουδιού πλαισιώνεται από μοντέρνα παραγωγή και ήχο και έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγούδι που σίγουρα θα συγκινήσει πολύ.

Ένα τραγούδι που μιλά απευθείας στις γυναίκες με καρδιές ραγισμένες, αλλά και όχι μόνο.

Μια υπενθύμιση πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα και να προχωρήσουμε μπροστά αρκεί να αγαπάμε τον εαυτό μας και να κάνουμε πράγματα «για μας μόνο».

Απολαύστε την!

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα

Η Έλενα Ιωάννου κατάγεται από την Κορινθία αλλά γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Νέα σχετικά στο χώρο της μουσικής, ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία πέντε χρόνια. Η ιδιαίτερη, αισθαντική χροιά της φωνής της έκανε εντύπωση στον συνθέτη Γιώργο Πολύζο, που την άκουσε να τραγουδά σε ένα μαγαζί το 2015. Έτσι ξεκίνησε να συνθέτει και να ενορχηστρώνει τραγούδια πάνω στην φωνή της.

Μέχρι στιγμής έχουν ηχογραφήσει μαζί τα «Είμαστε άνθρωποι», «Άλλη μια νύχτα» , «Για μένα μόνο», «Καίγομαι» (στίχοι της Ευγενίας Δρούζα), «Τ’ αφήνω ολα πίσω» (στίχοι του Πάνου Καλουδά), και «Έλα μωρό μου» (στίχοι της Αριστέας Γεραρή).

Προτού ασχοληθεί με το τραγούδι, εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη τού ιστορικού μουσικού εστιατορίου «Μαγεμένος Αυλός», του γνωστού Δημήτρη Θεοφίλου.

Εκεί πρωτοτραγούδησε αλλά είχε και την τύχη να γνωρίσει μεγάλα αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος οπως τους Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό, Γιώργο Κριμιζάκη, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Ελένη Βιτάλη και πολλούς άλλους, οι οποίοι ακούγοντάς την, την παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έτσι ξεκίνησε με την βοήθεια τού Δημήτρη Θεοφίλου να πραγματοποιεί μουσικές βραδιές, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο με την δασκάλα των κορυφαίων τραγουδιστών, ανά τα χρόνια, και πασίγνωστη κα. Άννα Διαμαντοπούλου.

Απο το ξεκίνημα της εργάζεται κάθε σεζόν σε μουσικές σκηνές και συνεργάζεται με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες. Αυτή τήν χρονιά, όπως και πέρυσι, ηγείται του καλλιτεχνικού σχήματος του club PILOT στην Λ. Κηφισίας.