“Έλα την Πρωτοχρονιά” | Μία μοναδική γιορτινή συνεργασία για καλό σκοπό!

0
SHARE

Με ένα single – έκπληξη, στο οποίο συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες και έχει τίτλο “Έλα την Πρωτοχρονιά“, οι φετινές γιορτές γεμίζουν προσφορά και αγάπη, στηρίζοντας έμπρακτα την «Κιβωτό Του Κόσμου».

Η σπουδαία φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανήκει στο ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας «Σοκ fm 104.8» και στο τραγούδι οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σοκ fm Morning Show», Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα ενώνουν τις φωνές τους με τους Ηλία Βρεττό, Έλενα Τσαγκρινού, BO, OGE και REC.

Το “Έλα την Πρωτοχρονιά”, σε μουσική των Μάριου Ψιμόπουλου & OGE και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, κυκλοφορεί από την Panik Records και μας καλεί μελωδικά να ενισχύσουμε το έργο της «Κιβωτού Του Κόσμου», καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, τα digital downloads και streams θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στυλοβάτη του τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Στόχος είναι να ενισχυθεί το πολύτιμο έργο της «Κιβωτού Του Κόσμου», που πρόσφατα βραβεύτηκε για την προσφορά της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το «Έπαθλο του Ευρωπαίου Πολίτη», με «όπλα» την αγάπη και την επιθυμία για φροντίδα και προστασία των παιδιών, των νέων και των μονογονεϊκών οικογενειών.