Άνοδος Stage: Έναρξη Σάββατο 29 Οκτωβρίου

0

Ονιράμα
Special Guest: Χρήστος Κυριαζής
Μαζί οι Stereo Soul & o Αlex Leon

2009…Το «Άνοδος Stage» άνοιγε τις πόρτες του με οικοδεσπότες τους Ονιράμα.

Εφτά χρόνια μετά οι «πρίγκηπες» της ελληνικής ποπ επιστρέφουν στον ίδιο χώρο, έχοντας στις αποσκευές τους περισσότερες δισκογραφικές επιτυχίες, ξεχωριστές live εμφανίσεις και ταυτόχρονα το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά αλλά και τον ίδιο ρομαντισμό.

Ανανεωμένοι μουσικά, έχοντας φρεσκάρει τον ήχο τους με πνευστά και βιολί, οι Ονιράμα ετοίμασαν ένα πρόγραμμα – πάρτυ.

Φέτος τον χειμώνα, οι Ονιράμα υποδέχονται στη σκηνή της Ανόδου τον Χρήστο Κυριαζή.

Ο Χρήστος Κυριαζής επιστρέφει ύστερα από 20 χρόνια απουσίας στη νυχτερινή διασκέδαση. «Έλα μωράκι μου», «μου Θυμίζεις τη μάνα μου», «έχω κλάψει», «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», «Επιμένω» είναι μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του. Αυθεντικός καλλιτέχνης με τεράστια λαϊκή απήχηση η οποία συνεχίζει να διαφαίνεται μέσα από την δυναμική και την διαχρονικότητα των τραγουδιών του. Όπως έχει πει και ο ίδιος «γράφω αυτά που μου συμβαίνουν, το ότι αρέσει και σε άλλους πάει να πει πως δεν είμαι μόνος. Αποτυπώνω στο χαρτί ό,τι μου συμβαίνει κάθε μέρα. Την κατάλληλη στιγμή κάποια θα γίνουν τραγούδια!»
Ο Χρήστος Κυριαζής και οι Onirama συμπράττουν μουσικά με μια έμφυτη ροκ διάθεση που τους κάνει μοναδικά ταιριαστούς!

Στη σκηνή του Άνοδος ανεβαίνουν οι Stereo soul, το γκρουπ του Θοδωρή Μαραντίνη από το x-factor που ξεχώρισε για τη βελούδινη φωνή του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία, ο Alex Leon, διακεκριμένος παραγωγός και dj στην ελληνική dance μουσική και η πολλά υποσχόμενη Νατάσα Μηνδρινού.

Το Άνοδος Stage φέρνει την πρόταση φέτος στην διασκέδαση στήνοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ατμόσφαιρα του club, της συναυλίας αλλά και της «ποπ-ιουλαρ» διασκέδασης!

Τους Ονιράμα αποτελούν:
Θοδωρής Μαραντίνης – Τραγούδι, κιθάρα
Δημήτρης Κοκονίδης – Τύμπανα
Χρήστος Τρεσίντσης – Πλήκτρα
Άλεξ Παπακωνσταντίνου – Μπάσο
Γιώργος Κοκονίδης – Ηλεκτρική κιθάρα

Anodos live Stage
Πειραιώς 183
Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103468100