Άννα Μπουρμά “Κάνε Κάτι” | Video Premiere

0

Η Άννα Μπουρμά, ανατρεπτική για άλλη μια φορά συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και να μας παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της με τίτλο «Κάνε Κάτι» όπου θα περιλαμβάνεται στον πολύ αναμενόμενο δίσκου της με τίτλο Η Τέταρτη Εποχή.

Μέσο της κινηματογράφησης αυτήν την φορά μας περνάει οικολογικά μηνύματα αλλά και υπαρξιακά. Μια ιστορία μέσα σε μια άλλη ιστορία δημιούργησαν η ίδια αλλά και ο σκηνοθέτης της Θοδωρής Ποπέσκου, με σκοπό να περάσουν την μουσική και τον στίχο σε άλλα επίπεδα δίνοντας πια όχι μόνο τρισδιάστατη εικόνα αλλά και τρισδιάστατη έννοια.

2153 Μ.Χ

Ο πλανήτης έχει υποστεί οικολογική καταστροφή, το νερό και ο αέρας έχουν μολυνθεί κατά 80% ο πληθυσμός έχεις μειωθεί κατά 95%, τα συναισθήματα έχουν εξαφανιστεί 100% το μόνο που έχει μείνει στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας είναι η επιβίωση.

Μέσα σε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό επιβίωσης ενεργοποιείται κατά λάθος από μια γυναίκα ένα παλιό Video Game Avatar και μαζί με αυτό ενεργοποιούνται παράλληλα σπάνια και ξεχασμένα συναισθήματα που της θυμίζουν πιο είναι πραγματικά το νόημα της ζωής.

Μπορούμε άραγε να ζήσουμε χωρίς συναίσθημα ? Μπορούμε να λεγόμαστε ανθρώπινα όντα χωρίς συναίσθημα ? Σε τι μετατρέπεται ο άνθρωπος χωρίς το συναίσθημα ?