‘Άγνωστη πορεία” Η συνεργασία του δημιουργού Αποστόλη Αρμάγου με το νέο ερμηνευτή Νίκο Βενετάκη

0

Η Άγνωστη πορεία είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη.

Η ζεστασιά της ερμηνείας του και η ορμή της ευθύτητάς του συγκίνησε τους δημιουργούς Αποστόλη Αρμάγο και Μάρκο Κρητικό που έγραψαν γι’ αυτόν 10 τραγούδια. Τραγούδια της εξομολόγησης, τραγούδια της χαράς, τραγούδια της απώλειας. Με τη φωνή του Νίκου βρήκαν σώμα και ψυχή. Γίναν κάλεσμα σε χορό, γίναν άδεια αγκαλιά, γίναν ανάσα μεθυσμένη. Γίναν ο προ αιώνων έρως. Το προσωπικό έγινε παρέα και δίνει χέρι στο άγνωστο να το κάνει ταίρι.

Ο ήχος χειροποίητος. Νότιες συχνότητες. Μουσικοί εξαιρετικοί. Artwork ευαίσθητης αισθητικής. Συμμετέχει η Ξένια Ροδοθεάτου σε ένα τραγούδι μαζί με το Νίκο Βενετάκη. Τη μίξη του cd έκανε ο Μακρινός ξάδερφος Νίκος Παπαδόπουλος.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016. Εκείνη βραδιά θα συμμετάσχουν φιλικά οι Θοδωρής Κοτονιάς, Καίτη Κουλλιά, Ξένια Ροδοθεάτου.

Μαζί τους οι αξιόλογοι μουσικοί: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρα – λάφτα – μπουζούκι, Ανδρέας Αρβανίτης: κρητική λύρα, Αντωνία Τσολάκη: μπάσο, Αντρέας Νικόλης: κρουστά, Aγγέλικα Παπανικολάου: ακορντεόν – πιάνο, Γεωργία Μαρίνη: βιολί, Νίκος Γεωργουσάκης: κιθάρα – τραγούδι, Θανάσης Μάκος: κρουστά

“Θα ‘θελα να ‘μουνα πουλί”

Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως.

Previous articleΑκούστε το ολοκαίνουριο άλμπουμ των Pet Shop Boys “Super”
Next articleO Θεολόγος Κάππος θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “Παράθυρο στο δρόμο” στο Σταυρό του Νότου