Είναι νέος, ταλαντούχος, με μια δυναμική πορεία στη μουσική σκηνή .
Ο Άγγελος Ανδριανός συστήθηκε με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, την ξεχωριστή ερμηνευτική του δύναμη, την σκηνική του παρουσία αλλά και την ουσιαστική μουσική του παιδεία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι παίζει διάφορα μουσικά όργανα (πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι, ακορντεόν, φυσαρμόνικα και ηλεκτρικό μπάσο) και διδάσκει φωνητική σύγχρονου τραγουδιού.

Η διαδρομή του περνά μέσα από συνεργασίες εξαιρετικές, με συνθέτες και τραγουδιστές, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν, τον Άγγελο Ανδριανό, για την ποιότητα της φωνής του και την καλλιτεχνική του αξία.

Η μουσική του παιδεία ξεκινά από πολύ νωρίς. Οι γονείς του όταν ήταν ακόμη ενός έτους αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τον Ίναχο Άργους και να μετοικήσουν στο Μόναχο. Εκεί ο μικρός 3χρονος Άγγελος ξεκινά να ασχολείται με το αρμόνιο, να παίζει μελωδίες από τραγούδια που άκουγε, να δείχνει την αγάπη του για την μουσική. Όταν επιστρέφει στην Ελλάδα ξεκινά τις σπουδές του στη μουσική, με πιάνο, χορωδία και θεωρητικά, στο Δημοτικό Ωδείο Άργους ενώ διευρύνει τους ορίζοντες του παρακολουθώντας μαθήματα Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής. Ο Άγγελος Ανδριανός μεγαλώνει παρέα με την μουσική. Ζει με τη μουσική.

Φοιτά στο «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας», στο τμήμα «Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης». Παράλληλα κάνει τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας τραγουδιστής σε διάφορες μουσικές σκηνές. Τελειώνοντας τις σπουδές του, θα εγκατασταθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως καθηγητής σε σχολεία, συνεχίζει τις σπουδές του στο «Σύγχρονο Τραγούδι» και τα Ανώτερα θεωρητικά της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ξεχωρίζει ως καλλιτέχνης και τον Οκτώβριο του 2006 συμμετέχει στο «Dream Show 2».

Ο Άγγελος Ανδριανός με σοβαρότητα και ευπρέπεια, βρίσκεται σύντομα κοντά σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες όπως ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιάννης Σπανός, ο Μίμης Πλέσσας, ο Τάκης Σούκας, οι οποίοι αναγνωρίζουν στην φωνή και την προσωπικότητα του, έναν καλλιτέχνη με μέλλον. Το βιογραφικό του μεγαλώνει και μαζί του πληθαίνουν οι συνεργασίες με καθιερωμένους ερμηνευτές.

O Άγγελος Ανδριανός βρίσκει τη θέση του στην μουσική σκηνή δίπλα στην Αλέκα Κανελλίδου, στον Λάκη Παπαδόπουλο, στον Κώστα Μακεδόνα και τη Σοφία Παπάζογλου όταν πήρε μέρος σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προς τιμήν του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.

Απολαύστε τον σε ένα καινούργιο τραγούδι του Γιάννη Νικολάου, από τη δισκογραφική εταιρεία Ogdoo Music Group, με τίτλο “Παλιοκόριτσο“.