Home Σύντομο Βιογραφικό Thalia – Σύντομο βιογραφικό

Thalia – Σύντομο βιογραφικό

0
SHARE

2011-σήμερα (Επόμενος studio δίσκος, δεύτερη εγκυμοσύνη)

Η Ταλία έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει υλικό για τον επόμενο studio δίσκο που σκέφτεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2011 με την Sony Music. Τον Μάρτιο του 2011 ανακοινώθηκε πως είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε η είδηση ότι περιμένει να γεννήσει αγοράκι. Επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα Voices for Japan για την βοήθεια της Ιαπωνίας μετά τον τραγικό σεισμό και το ακόλουθο τσουνάμι που έπληξε την χώρα. Πλέον η Ταλία δήλωσε πως έχει θεραπευτεί πλήρως από μία ασθένεια που την βασάνιζε από το 2008, την lyme disease. Η συγκεκριμένη ασθένεια έκανε την Thalia να απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τα μουσικά δρώμενα, ωστόσο πλέον είναι υγιής και έτοιμη για καινούργια σχέδια. Επιπλέον, δήλωσε πως ετοιμάζει μία συναυλιακή περιοδεία, καθώς και ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει ξανά στις τηλενουβέλλες, διότι θέλει να αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην μουσική της. Μέσα στη διετία 2010-2011 η Ταλία παρουσίασε και την δική της κολεξιόν ρούχων με την πολυεθνική εταιρία C&A, ενώ έγινε το πρόσωπο μεγάλων διαφημιστικών project όπως της Head & Shoulders, της AT&T κλπ. Στις 4 Οκτωβρίου 2011, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 3ο της προσωπικό βιβλίο με τίτλο “Growing stronger”.

Φιλμογραφία

Τηλενουβέλλες

  • Pobre Señorita Limantour (Καημένη Δεσποινίδα Limantour, 1987)
  • Quinceañera (Δεκαπεντάχρονη, 1988)
  • Luz y sombra (Φώς και Σκιά, 1989)
  • Μαρία Μερσέντες (Maria Mercedes, 1992)
  • Μαριμάρ (Marimar, 1994)
  • Μαρία (Maria la del barrio, 1995)
  • Ροζαλίντα (Rosalinda, 1999)

Ταινίες

  • La Guerra de los pasteles (1976)
  • Μάμπο Καφέ (Mambo Cafe, 1999)
  • Anastasia (1997)
  • Primera fila (2010)

Δισκογραφία

Studio άλμπουμ

  • Thalia (1990)
  • Mundo de Cristal (1991)
  • Love (1992)
  • En extasis (1995)
  • Amor a la mexicana (1997)
  • Arrasando (2000)
  • Thalia [Spanish] (2002)
  • Thalia [English] (2003)
  • The sixth sense (2005)
  • Lunada (2008)

Ζωντανές Ηχογραφήσεις

  • Primera fila (2009)

Συλλογές

  • Love MIX (1993)
  • Bailando en extasis (1996)
  • Nandito Ako -ηχογραφημένος δίσκος ειδικά για την αγορά των Φιλιππίνων)- (1997)
  • Por Amor -μόνο στην Γαλλία- (1998)
  • Greatest hits in Banda Style (2001)
  • Thalia’s Hits Remixed (2003)
  • Greatest Hits (2004)
  • ESS Reloaded (2006)

Πηγή: Wikipedia