Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό ντουέτο!  Η Έλενα Ιωάννου και ο Άγγελος Διονυσίου παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους με τίτλο “Όλα τα όνειρα“!

Πρόκειται για ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Πολύζου και στίχους του Σπύρου Μαρίνου, το οποίο απογειώνεται από την αισθαντική ερμηνεία των δύο καλλιτεχνών και την άριστη καλλιτεχνική τους χημεία!

Ο Άγγελος Διονυσίου, ένας καλλιτέχνης με διαχρονική αναγνώριση, που δεν χρειάζεται συστάσεις, και η Έλενα Ιωάννου, μια από τις πιο αυθεντικές γυναικείες φωνές του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική συνεργασία.

Το τραγούδι “Όλα τα όνειρα” γνωρίζει ήδη επιτυχία, καθώς από την πρώτη εβδομάδα αποκλειστικών μεταδόσεων έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και ακούγεται σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα!

  • Λίγα λόγια για την Έλενα Ιωάννου

Η Έλενα Ιωάννου κατάγεται από την Κορινθία αλλά γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η ιδιαίτερη, αισθαντική χροιά της φωνής της έκανε εντύπωση στον συνθέτη Γιώργο Πολύζο, που την άκουσε να τραγουδά σε ένα μαγαζί το 2015. Έτσι ξεκίνησε να συνθέτει και να ενορχηστρώνει τραγούδια πάνω στην φωνή της.

Μέχρι στιγμής έχουν ηχογραφήσει μαζί τα «Είμαστε άνθρωποι», «Άλλη μια νύχτα» , «Για μένα μόνο», «Καίγομαι» (στίχοι της Ευγενίας Δρούζα),«Τ’ αφήνω ολα πίσω» (στίχοι του Πάνου Καλουδά), και «Έλα μωρό μου» (στίχοι της Αριστέας Γεραρή).

Προτού ασχοληθεί με το τραγούδι, εργάστηκε επί σειρά ετών ως υπεύθυνη τού ιστορικού μουσικού εστιατορίου «Μαγεμένος Αυλός», του γνωστού Δημήτρη Θεοφίλου.

Εκεί πρωτοτραγούδησε αλλά είχε και την τύχη να γνωρίσει μεγάλα αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος οπως τους Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό, Γιώργο Κριμιζάκη, Γιώργο Χατζηνάσιο, Κώστα Χατζή, Ελένη Βιτάλη και πολλούς άλλους, οι οποίοι ακούγοντάς την, την παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έτσι ξεκίνησε με την βοήθεια τού Δημήτρη Θεοφίλου να πραγματοποιεί μουσικές βραδιές, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο με την δασκάλα των κορυφαίων τραγουδιστών, ανά τα χρόνια, και πασίγνωστη κα. Άννα Διαμαντοπούλου.

Από το ξεκίνημα της εργάζεται κάθε σεζόν σε μουσικές σκηνές και συνεργάζεται με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες.