Χριστίνα Γκόλια: Ένα …ordinary girl στο Λονδίνο!

1

Μια μοναδική βραδιά υπόσχεται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου η Χριστίνα Γκόλια από τη σκηνή του O2 Academy στο Λονδίνο, από την οποία έχουν περάσει μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής!

Παντρεύοντας το κινηματογραφικό στοιχείο με τη σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή, η Χριστίνα Γκόλια έχει ήδη θεμελιώσει την παρουσία της στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και έχει αποκτήσει κοινό που την ακολουθεί πιστά στις live εμφανίσεις της.

Ήδη ο κόσμος έχει αγαπήσει το τραγούδι της “Ordinary Girl“.

Η Χριστίνα Γκόλια γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ παράλληλα σπούδασε φωνητική και τραγούδι.
Η πορεία της σηματοδοτείται με σημαντικές συμμετοχές της σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ωστόσο το τραγούδι είναι το μέσο έκφρασης που την κέρδισε. Νιώθει πως μέσα απ’ το τραγούδι «ταξιδεύει» και μας παίρνει συνεπιβάτες σε όλες αυτές τις ποικίλες διαδρομές, από τις λυρικές γειτονιές του Amado Mio, στη ρετρό διάθεση της Nancy Sinatra, της Rita Hayworth αλλά και της Σοφίας Βέμπο, έως και την σύγχρονη αγγλική γειτονιά της Imany.

Μέσα απ’ το τραγούδι νιώθει πως μαγικά ξυπνάει την ελληνική ψυχή με τις νεράιδες και τα αερικά, αλλά και ανεβάζει τις θερμοκρασίες με την ένταση του rock.

Απ’ το μουσικό αυτό οδοιπορικό της δεν λείπει το εγχώριο έντεχνο στοιχείο, αγκαλιά με βαλκανικές επιρροές, σε μια συνεύρεση που ενώνει το παλιό με το καινούριο, την τρυφερότητα με τη σκληρότητα, τον νικητήριο έρωτα με τη μάχη του.