Συνέντευξη: Ηλίας Χορευτάκης

0

25. Τι θα ήθελες να πεις στο κοινό που σε ακολουθεί και σε στηρίζει μέχρι σήμερα;

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ… Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα στην επαρχία Κισάμου. Μπορεί να μην πηγαίνω συχνά αλλά είναι δύσκολο λόγω του φόρτου εργασίας. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι ξεχνώ τον τόπο μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τον ξεχνώ. Χαίρομαι για την καταγωγή μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου για πάρα πολλά χρόνια και συνεχίζουν να είναι. Δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά μου, αλλά σε πραγματικούς φίλους. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές οι φίλοι είναι καλύτεροι από τους συγγενείς… Είναι κάτι που ήθελα να πετύχω στη ζωή μου – να έχω καλούς φίλους- και νιώθω πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό.

Τέλος θα ’θελα να ευχαριστήσω κι εσένα Αναστασία μου, γιατί είσαι δίπλα μου σε κάθε κάλεσμα. Θα ’θελα να σε ευχαριστήσω για την παρουσία σου στην απονομή του χρυσού μου δίσκου το 2010. Τα σχόλια που άκουσα για σένα ήταν πολύ θετικά και πιστεύω ότι το αξίζεις. Σ’ ευχαριστώ και γι’ αυτήν εδώ τη συνέντευξη, σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου και να έχεις πάντα την υγεία σου.

Εγώ απ’ τη μεριά μου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις να πορεύεσαι με ειλικρίνεια και πιστός στις αξίες σου, όπως κάνεις τόσα χρόνια… Εύχομαι κάθε σου βήμα να το χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα &  η επιτυχία! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! 

Αναστασία Μαρτσάκη