Νίκος Δούρος-Άγγελος Λαδάς: Ένα αχτύπητο μουσικό δίδυμο έρχεται με φόρα και “Σπάγγο” στην διασκέδαση

0

Δυναμικό comeback για τη νέα σεζόν κάνει ο «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά, τον πήχη της διασκέδασης.

Μετά και την τεράστια περσινή επιτυχία που σημείωσε το απόλυτο μουσικό μεζεδοπωλείο, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, έγινε το hot spot της περιοχής, επανέρχεται δριμύτερο, έχοντας στα ηνία του, το δίδυμο-εγγύηση, Νίκο Δούρο και Άγγελο Λαδά, και με ένα επιτελείο νέων και ταλαντούχων καλλιτεχνών να τους πλαισιώσουν!

Ο χώρος ανακαινίστηκε, φόρεσε τα «καλά του», και ο μαέστρος Κώστας Ραπτόπουλος, ετοίμασε το πιο κεφάτο μουσικό πρόγραμμα, που σίγουρα θα κερδίσει για μία ακόμη χρονιά, το στοίχημα.

Ο Νίκος Δούρος, που έχει έρθει με φόρα στα μουσικά δρώμενα, με το νέο του τραγούδι «Η αγάπη αυτή» που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music, να έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο, αλλά και με τη μεγάλη επιτυχία «Ψέματα» που έδωσε ως μουσικοσυνθέτης, στον Κωνσταντίνο Αργυρό, να είναι το hit της εποχής, ετοιμάζει πολλές μουσικές εκπλήξεις επί σκηνής.

Αντίστοιχα, ο Άγγελος Λαδάς, που έχει ένα μεγάλο και σημαντικό βιογραφικό στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας για τη φωνή του, το σκέρτσο του, το ταπεραμέντο του, αλλά και το τραγούδι του «Κακές παρέες», θα εκτοξεύσει το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη, όπως μόνο εκείνος ξέρει πολύ καλά.

Μαζί με τον Άγγελο Λαδά και τον Νίκο Δούρο, δύο ταλαντούχες ερμηνεύτριες, η Μαρία Ζούκα και η Μιράντα, αλλά και η Δανάη Μπούτση, που θα κλέψει την παράσταση με το βιολί της!

Όλοι μαζί, ενωμένοι ως μία «γροθιά», γιατί η παρέα κάνει τη διαφορά, έρχονται να κάνουν τη μουσική ανατροπή, για τους φανατικούς «Σπαγγάτους» και μη, που σίγουρα θα γίνουν. Γιατί αν δεν έχεις περάσει από τον «Σπάγγο», δεν ξέρεις τι πάει να πει, κέφι και χορός μέχρι το πρωί, που σε συνδυασμό με τις σπεσιαλιτέ του chef, όλα χτυπάνε «κόκκινο»!

Το καλύτερο live πρόγραμμα του Μικρολίμανου, κάνει πρεμιέρα το Σαββάτο 22 Σεπτεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22.30 μμ, και από τα μέσα Οκτωβρίου και Κυριακή μεσημέρι, υπόσχεται top ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!