Νίκος Βολάκος «Έχω κλάψει» | Video Premiere

0

Ο Νίκος Βολάκος επαναπροσδιορίζει με την ξεχωριστή ερμηνεία του την μεγάλη επιτυχία της χρυσής δεκαετίας των 90s «Έχω κλάψει» του Χρήστου Κυριαζή.

Η ξεχωριστή χροιά της φωνής του και η εξαιρετική ενορχήστρωση που επιμελήθηκαν ο Dj Antonio Tzilio και ο Γιάννης Θάνος, δίνουν στο το τραγούδι νέα πνοή και ξαναβγαίνει στην επικαιρότητα.

Η παραγωγή ανήκει στον Dj Antonio Tzilio, ο οποίος έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες επανεκτελέσεις και κυκλοφορίες των τελευταίων ετών (Άγγελος Ανδρεάτος – «Στο Ημεροβίγλι», Νίκος Βεζυράκης – «Μωρό μου δεν παντρεύομαι», Knock Out – “Τα Καλύτερα Παιδιά Έχουν Ψυχολογικά” κ.ά) και μιξάρει κάθε εβδομάδα τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε πάνω από 40 ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το νέο single του Νίκου Βολάκου συνοδεύεται από ένα videoclip σε σκηνοθεσία του Χρήστου Κάστανου, ενώ ευχάριστη έκπληξη προκαλεί η συμμετοχή του Χρήστου Κυριαζή!

Σημαντικοί μουσικοί συμμετέχουν στη παραγωγή όπως ο Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο , ο Μάκης Ζέρβας στο βιολί , ο Σωτήρης Κάτσος στο Ούτι , ο Δημήτρης Τερεζάκης στην ταραμπούκα , ο Φάνης Μπαλίκος στα κρουστά , ο Νίκος Βεζυράκης στη Λύρα , ο Γιάννης Θάνος στις κιθάρες .