“Μη γυρίσεις πια εδώ”: Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος παρουσιάζει μια δυναμική, συγκινητική μπαλάντα

0

«Μην γυρίσεις πια εδώ» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Οδυσσέα Παπαδόπουλου που μόλις κυκλοφόρησε με τη δισκογραφική επιμέλεια της Final Touch.

Τους στίχους και τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος και την πολύ πλούσια ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Ρήγας Μπογδάνης.

Ο Οδυσσέας Παπαδόπουλος ερμηνεύει με ένταση και πάθος «Μη Γυρίσεις πια εδώ». Ιδιαίτερο ηχόχρωμα προσδίδει με το κλαρίνο του ο Τάσος Κουρπουανίδης σε συνδυασμό με την ηχοληπτική επιμέλεια του Δημήτρη Κυνηγόπουλου.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι με έντονο χαρακτήρα που θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα!

  • Λίγα λόγια για τον Οδυσσέα Παπαδόπουλο

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Οδυσσέας Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της πόλης αλλά και άλλων περιοχών, ενώ παράλληλα σπούδαζε.

Η έφεση του στη μουσική εκδηλώθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ενώ το ντεμπούτο του έκανε μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια.

Το έργο του είναι βαθιά επηρεασμένο από το ύφος των έργων μεγάλων συνθετών όπως του Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών.