Κατερίνα Στικούδη “Το ξέραμε και οι δυο” | Δείτε το ολοκαίνουργιο ανατρεπτικό music video

0

Η Κατερίνα Στικούδη, μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της pop – και όχι μόνο – μουσικής την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της «Το ξέραμε και οι δυο» από τη νέα της δισκογραφική στέγη Minos EMI / Universal Music Company.

Το ερωτικό mid-tempo «Το ξέραμε και οι δυο» σε μουσική του Stan και του DJ Rico και σε στίχους του STAN κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα και τα ψηφιακά καταστήματα σε 3 διαφορετικές version: την original, το ρυθμικό Moombah Remix αλλά και μια πιο μελωδική Slow Jams έκδοση.

Στο άκρως μοντέρνο official video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου ακολουθούμε τη φρενήρη πορεία ενός ζευγαριού εγκληματιών (Κατερίνα Στικούδη & Steve Milatos) που επιδίδονται σε ληστείες και απαγωγές, χωρίς αρχές και κοινωνικές δομές. Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι στα ίχνη τους βρίσκεται ένας αστυνομικός, που γνωρίζει και ακολουθεί κάθε κίνησή τους.

Η ανατροπή στην υπόθεση αποκαλύπτεται στο φινάλε, όταν μια ληστεία πάει στραβά, συλλαμβάνεται ο ήρωας, αλλά η ηρωίδα καταφέρνει να ξεφύγει. Η συναρπαστική συνέχεια στο βίντεο κλιπ που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι της Κατερίνας στο YouTube.

Κυκλοφορεί Minos EMI / Universal Music Company