“Εμείς”: Η πιο γλυκιά μπαλάντα των Rec είναι εδώ!

0

«Εμείς» μας τραγουδά το #1 Urban Pop συγκρότημα στο νέο του κομμάτι που αναμένεται να αποδείξει πως οι Rec δε σταματούν πουθενά. Μετά την επιτυχία του άκρως καλοκαιρινού «Μια Καρδιά στην Άμμο», ο Άρης Λουμάκης, η Ξένια και ο Mike ετοιμάζονται να μπουν ξανά στο replay με ένα κομμάτι τόσο γλυκό και συνάμα τόσο ερωτικό που μόνο οι Rec θα μπορούσαν να μας χαρίσουν.

Εμφανώς επηρεασμένοι από την αναχώρηση της front woman τους, Ξένιας, για το Survivor II -η οποία ήταν προ των πυλών-, οι Rec μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν ένα τραγούδι εξαιρετικά αφιερωμένο.. στους ίδιους! Μια γλυκιά και άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική του leader και παραγωγού του γκρουπ, Άρη Λουμάκη.

Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή της Αγγελικής Μακρυνιώτη και των Rec, με το αποτέλεσμα δικαίως να θεωρείται η πιο ώριμη μουσικά δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Την ενορχήστρωση του single ανέλαβε ο Γιώργος Γαλανός ενώ το mastering έκανε ο πολλαπλά βραβευμένος με Grammy, Michael Fuller.

  • Την ημέρα των γενεθλίων της οι Rec της κάνουν δώρο κάτι από.. αγάπη

Μπορεί η Ξένια να βρίσκεται στον εξωτικό Άγιο Δομήνικο, πριν φύγει, όμως, φρόντισε να αφήσει πίσω της ένα video clip τόσο ιδιαίτερο όσο και το νέο ερωτικό κομμάτι που REC που θα μας κάνει όλους να (ξανά) ερωτευτούμε.

Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού video clip του single «Εμείς» πραγματοποιήθηκαν λίγο πριν η Ξένια επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Καραϊβική, με τη σκηνοθεσία να υπογράφεται από τον master του είδους, Γιάννη Μιχελόπουλο.