Δύο μοναδικές βραδιές με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Λαμία και στις Σέρρες

0

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας την Παρασκευή 24 Απριλίου και στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» στις Σέρρες, το Σάββατο 25 Απριλίου
με ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα.

Κάθε παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Είναι αυτό που όταν το ζεις νομίζεις πως σου συμβαίνει μόνο για μια φορά, για τότε που το ζεις. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως θέλεις να το ξαναζήσεις.

Δε χρειάζονται συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Εδώ και χρόνια μας ταξιδεύει, όπως πολύ καλά γνωρίζει, στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στα λόγια κορυφαίων στιχουργών και ποιητών, σε τραγούδια με ρυθμό και κέφι. Εδώ και χρόνια ξέρει πώς να κάνει την παράδοση σημερινή και μας προτείνει νέους ήχους. Μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μια και από την άλλη «τζαζάρει» με την ίδια πίστη, πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, πάντα με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών. Μαζί της επί σκηνής οι Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μαντολίνο, μπουζούκι, λαούτο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο και κλασσική κιθάρα), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο).

Να θυμίσουμε τους πιο πρόσφατους σταθμούς της Ελευθερίας Αρβανιτάκη:   α) η σπουδαία της sold out εμφάνιση στο ιστορικό Carnegie Hall της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο, β) η κορυφαία της συνεργασία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013 στην μουσική σκηνή Διογένης Studio στην Αθήνα και ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη αλλά και την Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία, γ) η πολύ συγκινητική της εμφάνιση στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβρη του 2013 σε ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου συνοδευόμενη από την Ορχήστρα των Κυκλάδων σε διεύθυνση Νίκου Κυπουργού και δ) το αφιέρωμα στο έργο του Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, που παρουσίασε την 1η Οκτώβρη στο Ηρώδειο με τη φιλική συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Οπισθοδρομικής Κομπανίας.

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία 25 ευρώ
Εξώστης 20 ευρώ

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
Υψηλάντου 17
Τηλέφωνο : 23310 33325 & 23285

Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια»
Κωστοπούλου Περιστέρη 4
Σέρρες
Τηλέφωνο : 2321054585