Ο Διοινύσης Αποστολόπουλος, μία πολλά υποσχόμενη φωνή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχοντας το μουσικό “μικρόβιο” από την παιδική του ηλικία, επέλεξε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του να εκφράζεται μέσω της μουσικής.  Η ιδιαίτερη χροιά του, το ακόρεστο πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μουσική και ο ξεχωριστός του χαρακτήρας, δεν άργησαν να του ανοίξουν πολλές “πόρτες” μουσικά και να βρεθεί δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες.

Σπούδασε πιάνο και θεωρεία της μουσικής κοντά σε αξιόλογους καθηγητές όπως η Λυδία Αγγελοπούλου (κλασσικό τραγούδι), Έλεν Φουστέρης (σεμινάρια τραγουδιού – σοπράνο στην Metropolitan Opera) – Μαίρη Απέργη (σοπράνο- μοντέρνο τραγούδι &μητέρα της γνωστής τραγουδίστριας Μαντούς) – Παύλος Μαρόπουλος (τενόρος – Ωδείο ‘Εμετρον). Πλέον ως πτυχιούχος στο ελαφρό τραγούδι, διδάσκει στο Δημοτικό ωδείο της Αγ.Βαρβάρας σύγχρονο τραγούδι.

Το 2012, κυλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο Η νύχτα θα εκραγεί  που υπογράφουν συνθετικά : Άκης Καββαδίας, Βασίλης Κουμουσίδης και ο Έυρειπος.

Έχει συμμετάσχει με τον Μάριο Φραγκούλη, στην 4μελή χορωδία του, στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό. Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές (ΕΤ1 – Star Channel – Alter – 9.84 Fm κ.α).

Για 2 συνεχόμενες χρονιές κέρδισε το βραβείο Τραγουδιού από το Υπουργείο Παιδείας και 1 χρόνο Ειδική Διάκριση σαν… “Ειδικό Ταλέντο” !  Έχει κερδίσει το 1ο βραβείο σε Πανελλαδικούς Αγώνες καθώς και το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρας Νέων).

Το 2013, μας ξανά-συστήνεται δισκογραφικά με ένα φρέσκο dance pop τραγούδι με γενικό τίτλο Σαν μικρός Θεός.

Σήμερα, έχοντας ήδη μεγάλη πορεία δισκογραφικά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως και μετρώντας άπειρα live ανά την Ελλάδα – Κύπρο & Εξωτερικό, ο Διονύσης μας  “υποδέχεται” μουσικά, κάτω απο τη μουσική “ομπρέλα” της Stigma Venue με το τραγούδι “Αίνιγμα“.

Μία δυναμική βιωματική μπαλάντα σε στίχους και μουσική του ίδιου . . . Οπτικοποιημένο υπό τη σκηνοθετική ματιά του Σπύρου Φυλακτού.