Γιώργος Νταλάρας “Έρωτας ή τίποτα” | Νέο άλμπουμ

    0

    Έρωτας ή τίποτα. Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα θέτει στον τίτλο του το ερώτημα, ή μάλλον βάζει το δίλημμα. Η απάντηση δίνεται με τα τραγούδια. Και η αλήθεια είναι ότι στη δημιουργία αυτού του δίσκου δεν υπήρξαν διλλήματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δημιουργεί τις αφορμές. Πάντα εδώ και χρόνια έψαχνε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καζαντζή και τώρα ήρθε η στιγμή.

    Ο σπουδαίος μελωδός συνθέτης από τη Θεσσαλονίκη που μας έχει δώσει τραγούδια από αυτά που αγαπάμε και τραγουδάμε, συναντιέται για πρώτη φορά με το Γιώργο Νταλάρα σε ένα άλμπουμ που μας θυμίζει ότι όλες οι μεγάλες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας στηρίχτηκαν στην κατάθεση ολοκληρωμένων έργων συνεργασίας ερμηνευτή – συνθέτη.

    Πάντα… στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος όπως λέει και το πρώτο single από το νέο album και πάντα ο Γιώργος Νταλάρας μας εκπλήσσει με τις επιλογές του. Και έκπληξη δε σημαίνει πάντα το απρόσμενο, έκπληξη είναι η συνέπεια, είναι η δημιουργία και η καλλιτεχνική συνάντηση.

    Και η μελωδία γίνεται τραγούδι που θα αγαπάμε για πάντα όταν πάνω της τραγουδιούνται οι ιστορίες που ταυτίζονται με το αίσθημα και τη ζωή μας. Τις έμμετρες ιστορίες στα νέα τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα έβαλαν, η σταθερή συνεργάτης του Γιώργου Καζαντζή και μία από τις πιο ξεχωριστές πένες στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια, Ελένη Φωτάκη, ο πάντα νέος, πάντα συγκινητικός και πάντα σπουδαίος Μάνος Ελευθερίου, ο φίλος και συνοδοιπόρος Γιώργος Ανδρέου, ο Ιωάννης Πανουτσόπουλος και η Ναντίνα Κυριαζή.

    Τελευταία έκπληξη αφήσαμε και τη μοναδική συμμετοχή στο καινούριο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα και μια φωνή που ανακάλυψε και μας σύστησε ο Γιώργος Καζαντζής. Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι η αυτονόητη προσκεκλημένη στον δίσκο που συμπληρώνει ιδανικά τη δημιουργική παρέα.

    Track List:

    1. Τρένο παλιό
    2. Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος
    3. Έρωτας ή τίποτα
    4. Σ’αγαπώ και γι’αυτό
    5. Από την αρχή
    6. Ένα γράμμα – Φωτεινή Βελεσιώτου
    7. Περίοπτοι
    8. Δίχως φόδρα
    9. Περσεφόνη
    10. Δεσμός

    Παρουσίαση του άλμπουμ από τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιώργο Καζαντζή

    Ακούστε παρακάτω όλα τα τραγούδια του άλμπουμ “Έρωτας ή τίποτα”:

    Τρένο παλιό

    Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος

    Έρωτας ή τίποτα

    Σ’ αγαπώ και γι’ αυτό

    Από την αρχή

    Ένα γράμμα – Φωτεινή Βελεσιώτου

    Περίοπτοι

    Δίχως φόδρα

    Περσεφόνη

    Δεσμός

    Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal