Ολοκαίνουργιο τραγούδι με τον Απόστολο Μόσιο σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Ο Απόστολος Μόσιος είναι ένας νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός που μετράει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και ξεχωριστές καταθέσεις. Το νέο τραγούδι του «Θα σε μισήσω, θα σ’ αγαπήσω» είναι προπομπός του ολοκληρωμένου δίσκου του που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από το Ogdoo Music Group.

Τον Μόσιο εμπιστεύεται ο συνθέτης και μαέστρος της Εστουδιαντίνας Ανδρέας Κατσιγιάννης και ο στιχουργός Νίκος Αναγνωστάκης. Οι δυο δημιουργοί πριν μερικά χρόνια είχαν παρουσιάσει το άλμπουμ Οι φωνές σ’ αυτήν την πόλη με τη συμμετοχή του Μόσιου, η οποία τον οδήγησε καλλιτεχνικά σε ένα πιο πλατύ ουρανό…

Το «Θα σε μισήσω, θα σ’ αγαπήσω» είναι ένα μεστό, γοητευτικό παιχνίδι αγάπης και λυτρωμού, πλημμυρισμένο από τις αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν τα συναισθήματα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ακουστική ενορχηστρωτική πλοκή με τα έγχορδα άλλοτε να γαληνεύουν και άλλοτε να κλιμακώνουν περίτεχνα το άγγιγμά τους.

Ο Μόσιος σε ρόλο ερμηνευτή εκπλήσσει ευχάριστα με την πληρότητά του και τις δονήσεις που μεταφέρει. Υπογραμμίζει το λόγο, συντάσσεται με την μελωδία, αναδεικνύει τον πλούτο και της περίτεχνες πτυχές τους.  Άλλωστε μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο καλλιτέχνη με πολυδιάστατες μουσικές σπουδές και διακρίσεις στη φαρέτρα του. «Θα σε μισήσω, θα σ’ αγαπήσω» λοιπόν, μια ιδιαίτερη κατάθεση, που προδικάζει δίχως άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον «μετά».

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο Studio Best Of, με ηχολήπτη το Νίκο Γεωργίου. Συμπληρωματικές ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Ζεύξις, με ηχολήπτη το Γιάννη Τσέρτο. Mastering: Σωτήρης ΠαπαδόπουλοςStudio Stentor

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.