Home City Life Δευτέρα 12 Ιουνίου: Xaxakes live @ Gazarte (Roof Stage)

Δευτέρα 12 Ιουνίου: Xaxakes live @ Gazarte (Roof Stage)

0
SHARE

Σε μια ταράτσα της Αθήνας… που βλέπει τ’ αστέρια… στο Gazarte… ο Νάστας τραγουδάει με τους Xaxakes γι’ αυτούς που ζουν πια στα μακρινά αστέρια…

Sinatra… Bowie… Lou Reed… Elvis…

2 πιάνα, 2 βιολιά… And a full band of fools who lives on the ground…

Ελάτε…

Με κυρίαρχη την ξεχωριστή φυσιογνωμία και ιδιαίτερα γοητευτική φωνή του Γιάννη Νάστα, δημιουργούν το απόλυτο soundtrack με σαγηνευτικές μελωδίες και στίχους που εξιτάρουν τις αισθήσεις μιλώντας για τον έρωτα, για τον κόσμο, για την πρόκληση, για την αναζήτηση, για τη ζωή.

Ξανά στα Ξαφνικά εμφανίζονται και μας ξυπνούν συναισθήματα του φλερτ φέρνοντας την αύρα του καλοκαιριού!

Παραμένοντας αλώβητοι από το πέρασμα του χρόνου, γιατί απλούστατα δεν ήταν ποτέ μια hit μπάντα με ημερομηνία λήξης εμμένουν σε αυτό το αταξινόμητο υβριδικό μείγμα από new wave και συμφωνική pop, που κανένας δεν μπόρεσε να παίξει, να γράψει και να ερμηνεύσει καλύτερα, είτε διασκευάζουν το “Heroes” του Bowie είτε παίζουν το “Hey Mister Όμορφε”.

Στις 12 Ιουνίου θα ανέβουν για πρώτη φορά, όπως ποτέ ξανά, στο Roof Stage του Gazarte για να παρουσιάσουν αγαπημένα κομμάτια από την πολύχρονη πορεία τους στη μουσική αλλά και με νέο υλικό από το επερχόμενο album τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.
Μία από τις πιο ιδιαίτερες live bands της χώρας μας για μία μοναδική βραδιά στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης!

10 χρόνια Gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

Live Starts 22:00 | Γενική Είσοδος 7€

Δισκογραφιία Xaxakes

  • 1996 Hey Mister Όμορφε (Album)
  • 1999 Βασιληάς (Single)
  • 2000 Monte Carlo (Single)
  • 2000 Casanova (Album)
  • 2004 Love Me (Single)
  • 2009 Το Valse Των Ελαφιών (Album)
  • 2017 Αφού Το Σάββατο (Digital Single)

Gazarte (Roof Stage)
Βουτάδων 32 – 34
Γκάζι
Στάση Κεραμεικός
Αθήνα